Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni piškotki
Ti piškotki naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.

Teh piškotkov ne morete urejati.

Piškotki za statistiko obiska

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov.

Če ne želite, da spremljamo aonimno statistiko vašega obiska na naši spletni strani, lahko spremenite vaše nastavitve tukaj:

Piškotki zunanjih spletnih strani/servisov

Uporabljamo tudi piškotke za zunanje storitve, kot so Google Webfonts, Google Maps in zunanji Video ponudniki. Spodaj vam omogočamo, da jih blokirate. Bodite pozorni, da onemogočanje teh piškotkov, lahko močno vpliva na izgled in funkcionalnosti naše spletne strani.

Spremembe bojo vidne, ko osvežite spletno stran.

Google Webfont :

Google Map:

Vimeo and Youtube video: